Известие

Collapse
No announcement yet.

над 6000 оборота, въпрос?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от botsos
    ...и съм зад волана от 7 години, работата ми винаги е изискавала да шофирам и имам повече от 30 000 км и това от както съм зел книжката. ...

Колега, сигурен ли си че говориш за 30 000км. а не за 300 000км.?! Щото аз 30 000 ги правя за доста по - малко от година! А, по въпроса с прекъсвача - а знезнам кола 1.6 на която прекъсвача да и започва от 7000 оборота!!! 100% съм убеден, че червената зона на оборотомера ти е от 6100 - 6200 оборота!!! Така че, ако искаш да си сменяш предавките на 7000 оборота, ще ти се наложи да си махнеш прекъсвача!
    браво че навърташ толкова колега, тези 30000 км са ми от 2 год и ми се струват добре лично на мен(а за 7-те си години зад волана да сигурно имам около 250 000км) а за 7000-те не съм казвал че трябва да е така казах само че си мисля че е така, има разлика и относно червеното да от 6000 ми е, имено з това постнах тази тема за да знам, и вече знам, това е не виждам смилъл повече да ми го обяснявате мерси все пак
    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
    i dvete begachki

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
      30 000 км се правят за 2 месеца поне баща ми така ги прави, маи наистина си се объркал с цифрите нещо

КАРАЙ БАВНО СТИГНИ ЖИВ
      Много зависи с какво се занимаваш, щото аз 30 000км. за 2 месеца не мога да ги направя, ма за 7 - 8.......
      имено така си е зависи с какво се занимаваш, не съм се объркал и не разбирам защо си мислите че лъжа или нещо такова не съм се регистрирал тук за да мамя или да се базикам с хората а за да науча повече и да споделям това е

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
      i dvete begachki

Comment

за моят лично не съм навит иначе щом имаш желание това е наи-важното, а не съм навит за моя шото кола за 3 бона която е 90коня да вложа в нея още толкова най-малко по добре да я продам и да взема едно 2.0 туин спарк поне зная че така е излязла от завода лично мое мнение, важното е да си в играта
        ох ето и моето мнение по въпроса, моя боксер както знаеш е 103 коня и съм много навит да го тунинговам имено защото съм мераклия, защото ако изкоча с такава кола предполагам че колегите тук ще ме поздравят и ще се зардават да го видят и оценят, и най вче защото ще бъде уникален(не съм чул за такива в БГ), ВЪОБЩЕ не го сравнявам с 2.0 ТС или с друга кола
        мое лично мнение

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
        i dvete begachki

Comment

ок за съм но не го прави защото някои ще го хареса от форума и ще ти каже браво прави си го за собствен кеф и като го направиш живот и здраве ще ме повозиш
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от RaggaJungle
            30 000 км се правят за 2 месеца поне баща ми така ги прави, маи наистина си се объркал с цифрите нещо

КАРАЙ БАВНО СТИГНИ ЖИВ
            Много зависи с какво се занимаваш, щото аз 30 000км. за 2 месеца не мога да ги направя, ма за 7 - 8.......
            имено така си е зависи с какво се занимаваш, не съм се объркал и не разбирам защо си мислите че лъжа или нещо такова не съм се регистрирал тук за да мамя или да се базикам с хората а за да науча повече и да споделям това е
            Колега, никой не е казал че мамиш!!! Питах дали не си се пообъркал. Има разлика. Просто ми стана чудно - 7 години шофьор, а само 30 000км.
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
            Alfa Romeo 90 2.0 '87
            sigpic

Comment

ок за съм но не го прави защото някои ще го хареса от форума и ще ти каже браво прави си го за собствен кеф и като го направиш живот и здраве ще ме повозиш

хаха разбира се колега, на първо място го прая за себе си и после за всичко останало което написах, и разбира се че ще те повозя, даже и ще слушаме TIESTO докато не се пръснем от бас и качество хах

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
              i dvete begachki

Comment

хаха beach moonlight party
                Lexus Is200
                Honda CBR 600 F4i

Comment

КАРАЙ БАВНО СТИГНИ ЖИВ
                  Колега, никой не е казал че мамиш!!! Питах дали не си се пообъркал. Има разлика. Просто ми стана чудно - 7 години шофьор, а само 30 000км.
                  оки сега вече знеш че тези 30000км съм засякал за около 2 год и сичко е ОК, просто не искам хората тук в форума да остават с погрешно мнение за мен, все пак много държа да се срещна с алфистите тук да обменя опит с тях и не искам да ме мислят за ...

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                  i dvete begachki

Comment

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                    i dvete begachki

Comment

А, трябва ли ви озвучение за партито?! Накратко - 4 колони по 55W, 2 колони по 70W, две пищялки (нямам си и най - малка идея колко W са) и накрая, но не на последно място - една скромна тубичка от 220W.

П.С. Баси.......май ми трябва по - голям акомулатор!!!

П.П.С. Важното е парти да има!!! :P
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                      Alfa Romeo 90 2.0 '87
                      sigpic

Comment

А, трябва ли ви озвучение за партито?! Накратко - 4 колони по 55W, 2 колони по 70W, две пищялки (нямам си и най - малка идея колко W са) и накрая, но не на последно място - една скромна тубичка от 220W.

П.С. Баси.......май ми трябва по - голям акомулатор!!!

П.П.С. Важното е парти да има!!! :P
                        хахах много добре звучи, ако J_I_V_K_O е навит може да се съберем на някое безлюдно място но яко място колкото може повече хора които обичат електронната музика и да си направим парту 2-3 дена хаха звучи като идея, трябва ни само силна музика и много хора от двата поля за да е интересно

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                        i dvete begachki

Comment

ooooooooo да да да да аз съм твърдо за едно такова плажно парти... леле 4ак ми се насълзиха очите хахаха
                          Lexus Is200
                          Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
                            Първоначално публикувано от Yon
                            Караш докат грохне и това е. Не му мисли много
                            хахах прав си колега тя и така си изправа коси момиченцата ги е шубе да се качват, викат ми че била много бърза, а аз им викам чекайте да потръгне бизнеса и да и сложа чипа че тогава да видите
                            боксер с чип ... супер
                            следващия болен мозък...
                            ако искаш и турбо си сложи ...
                            Луд ли си и аз слагам чип веднага когато са ми излишни парите. Може да не карам бързо но ме кефи дръпката в началото
                            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
                              хахах прав си колега тя и така си изправа коси момиченцата ги е шубе да се качват, викат ми че била много бърза, а аз им викам чекайте да потръгне бизнеса и да и сложа чипа че тогава да видите
                              боксер с чип ... супер
                              следващия болен мозък...
                              Луд ли си и аз слагам чип веднага когато са ми излишни парите. Може да не карам бързо но ме кефи дръпката в началото

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                              i dvete begachki

Comment

боксер с чип ... супер
                                следващия болен мозък...
                                шо пък не бре иначе за проблема колега сменял ли си горивен филтър ако не си го смени и мисля че ще се оправи
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X